iconwonen wonen     icongezondheid gezondheid     iconwelzijn welzijn     iconvrijetijd vrije tijd     iconfinancien financiën

Denk tijdig na over uw woonbehoefte

wonenDat is de voornaamste boodschap bij het thema ‘wonen’ op de Seniorenbeurs Nijkerk. Senioren willen graag zo lang mogelijk zelfstandig wonen.

Is dit mogelijk in de woning waarin u nu woont of moet er op termijn gekeken worden naar een meer aangepaste woning? Wat biedt de gemeente Nijkerk? Wat zijn de plannen voor de toekomst? Hoe is de aanmeldprocedure voor bijvoorbeeld een seniorenwoning? Wat te doen als er aanpassingen nodig zijn in uw huidige woning? Hoe zit het met de kosten?

Bij dit thema zullen o.a. de gemeente en de woningstichtingen u informeren, maar ook  andere organisaties die van betekenis zijn voor het comfortabele wonen van senioren.

Voor informatie met betrekking tot dit thema kunt u contact opnemen met Sigma.